dimecres, 9 de juny del 2010

Funcionament de l'acampada

El funcionament de l'acampada pretèn ser autogestionat i participatiu, per aquest motiu informem de com serà i les necessitats que tenim de cara al muntatge de l'espai:

1- Hi haurà un espai de salut amb un botiquin bàsic. Si tens remeis naturals o coneixements sobre el tema porta'ls.

2- El menjar, que serà vegetarià i vegà, i s'intentarà que sigui tot ecològic, el gestionarà el grup de cuina Xicòria, però per cuinar i netejar olles farem torns rotatius. El primer dia d'acampada (dimarts 6 de juliol) no es farà dinar, o sigui que porta menjar per compartir. Si tinguessis abundància d'algun tipus d'aliment i penses en portar-ho, posa't en contacte prèviament amb ferestega@gmail.com

3- Muntatge i manteniment dels espais: letrines seques, dutxes i espais d'higiene personal (amb sabó biodegradable), zona de tallers, cuina, espai d'acampada, espai d'aparcament, espai infantil i espai de benvinguda. Tot això es muntarà els dos primers dies de l'acampada i necessitem material i gent. Alguns dels materials que necessitem són els següents, si pots aportar alguna cosa, posa't en contacte amb acampadaderesistencies@gmail.com. Materials: fustes, teles, cubells, bidons grans per aigua, piques, manguera, cable elèctric i especialment carpes grans pels espais dels tallers.

4- L'economia: abans de l'acampada farem un balanç de les despeses per tal de cobrir-ho entre totes a través d'un BOTE. De totes maneres hem calculat que el cost del menjar serà d'aproximadament uns 6 € al dia (2€ per àpat), més uns 2 € per costos de difusió i material.